Lányos zavaromban

Lányos zavaromban

Férfiné Kék Ibolya szeretne e virágot kapni

2019. október 05. - Lutor Angéla

Naná. Mindennő. De ha nem kap, vesz magának. Úgy is jó. Csak úgy nem annyira. 

Képtalálat a következőre: „kék ibolya”

Viseljük büszkén a férfi nevét. Individum vagyok. Különleges vagyok. Autonóm vagyok.

Önmegvalósítani is lehet. Szabad rajzszakörre menni, lakberendezni, futni, karriert építeni, csak ne felejtsd el megkeverni a levest és elmenni a szülői értekezletre. Mert az a nő dolga.

Férfiné Kék Ibolya rendes nő. Rendben tartja a lakást, szexel heti 2szer, a gyerekek zokniját is vasalja, főz, dolgozik..Mindennő Férfiné Kék Ibolya akar lenni, hiszen a férje sosem bántja, virágot vesz alkalmakkor, megengedi, hogy szép ruhákban járjon. 

Ibolya nem boldog. Pedig összetehetné a két kezét, hogy Férfi az övé. Mindennő Férfiné akar lenni. Ő meg elkutyult. Jó dolgában azt se tudja, mit csináljon... 

Férfi sem boldog. A karácsonyi bulin felöntött a garatra és Timi a pénzügyről megvolt. Jó hát na... Azvesseráazelsőkövet. Nyilván ha Ibolya nem lenne ebben az értelmetlen lelki válságban, ez nem történik meg. Megérdemelte.

Ibolya virágot kap, pedig nincs is alkalom. 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lanyoszavaromban.blog.hu/api/trackback/id/tr8915200198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása